Projecten

PROJECTEN

Andere disciplines dan milieu
Door de invoering van de Wabo krijgen wij tegenwoordig regelmatig verzoeken om bouw & milieuvergunningverleners en handhavers. Heb je ervaring in een van deze discplines, meld je dan aan bij ons.

Projectleider Spoedlocaties
Voor een in West Nederland zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider spoedlocaties. Tenminste de volgende zaken zijn belangrijk: Tenminste HBO-niveau; ervaring met spoedlocaties (aantoonbaar); ruime ervaring op het gebied van bodem, ervaring met het werken binnen een bestuurlijke/politieke omgeving; in het bezit van de juiste competenties om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Het gaat om een opdracht voor 36 uur per week, voor tenminste ene half jaar. Invulling kan op freelance basis, maar een tijdelijk arbeidscontract behoort ook tot de mogelijkheden.
Ben je geinteresseerd en wil je meer weten, neem dan zeker contact op!

Handhavers & Vergunningverleners Milieu
Voor meerdere klanten, in het gehele land zijn wij op zoek naar ervaren handhavers en vergunningverleners milieu. Ben je beschikbaar en heb je werkervaring, neem dan zeker contact met ons op. Ook als je op zoek bent naar een vaste baan.

Agrarische vergunningverleners
Regelmatig krijgen wij verzoeken voor agrarische vergunningverleners, maar kunnen deze vacatures helaas niet altijd invullen. Ben jij freelancer en agrarisch vergunningverlener? Neem dan contact met ons op. Ook als je wilt starten als freelancer.

Milieuadviseurs (Landelijk) (Vast)
Toe aan een nieuwe stap? Wij hebben contacten met diverse adviesbureaus. Samen met jou kunnen we in een verkennend gesprek kijken welk bureau het beste bij jou en jouw ambities past. Vanzelfsprekend is zo’n gesprek in volledige vertrouwelijkheid. Disciplines waarvoor regelmatig vraag is: Wm-vergunningverlening en handhaving, akoestiek, bodemdeskundigen & brandpreventisten.

Interesse in een van de functies? Neem contact met ons op. Ook als je wilt starten als freelancer!

Neem contact op

 

NB: Bij veel van de verzoeken die wij krijgen, moet er snel worden geschakeld. deze verzoeken komen dan ook niet op de website terecht, maar worden direct, via ons netwerk ingevuld. Wil je ook onderdeel uitmaken van ons netwerk, neem dan contact met ons op.

NB2: Volg ons op Twitter voor het snelle schakelen: http://twitter.com/HaraldLangejans

TWITTER

Voor 2 geweldige #industriële projecten ben ik op zoek naar #vergunningverleners Wabo #Milieu. Start kan in overleg. lnkd.in/eyg9KbeN


Met ons label HSEfocus richten wij ons op Werving en Selectie van professionals op het gebied van Milieu en HSE. Geinteresseerd?